O reparam gratis, daca e in garantie

Publicitatea americana nu inceteaza sa ma uimeasca. Pe de o parte sunt reclamele geniale pe care le stim cu totii, si pe de cealalta parte sunt acele clipuri publicitare de toata jena difuzate de statiile locale.

Ma uitam la ABC acum si am vazut o reclama pentru un dealer auto oarecare. In cele 30 secunde oamenii se laudau cu faptul ca “Garantia lor acopera orice reparatie. Daca masina e in garantie si ceva se strica, nu trebuie sa platesti nimic”. WTF – nu e asta definitia unei garantii?

Nu stiu daca trebuie sa ma tem de ceilalti dealeri auto care nu fac asta sau nu o spun public sau sa ii banuiesc pe astia ca se bazeaza pe prostia omului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Garantia unei masini nu acopera totul. Anumite parti au garantie de 1-2 ani (amortizoare de ex) iar altele chiar de mai mult de atata. Depinde de fiecare producator in parte, dar de obicei motorul are o garantie de 3 ani (desi anumite parti nu sunt incluse sau sunt dar pt o durata mai scurta de timp) iar caroseria de 10 ani impotriva ruginii,samd.
  De obicei atunci cand cumperi o masina primesti si un carnetel cu partile acoperite de garantie si pentru ce perioada de timp.
  Presupun ca dealerul auto respectiv acopera mai mult decat garantia cu care vine masina…

 2. Daca esti roman… Mai bine scriai reaq in Limba “americana” :)) si te rezolvau baietii la masina… (dezasamblari, Pimp-uri etc) pana ramaneai cu cheia drept breloc :))

 3. Spre Exemplu NEGATIV la VW EOS la 24.000km daca caseta de directie scartatie,bate,merge greoi…baitei de la PBN (Porsche Bucuresti Nord ) si cei de la ETG (EuroTehnoGroup) spun pe un ton extrem de amiabil..de vina sunt administratorii drumurilor….ei sa va repare masina….noi nu asiguram garantie la componente ale trenului de rulare (inclusiv caseta de servo) decat pt 15.000 km. Sa nu-ti vina sa-i dac foc si autoturismului si dealerului ?????

  Sunt o gramada de astfel de <> Made in Romania.In Germania mi-a schimbat caseta in 2 timpi fara sa puna nimeni vre-o intrebare !!!! Si fara sa bag cotizatia de 100 euro in buzunarul vreunu-i ,,slinos” ca sa faca treaba buna.

  Ca sa revin la topic as cumpara acum orice masina care-mi da garantie 100.000km la ORICE.Si din 3 in 3 ani as vinde-o sa am mereu garantie 4 LIFE ! Am zis :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*