caramel si ciocolata la frigider

note to myself: sa nu tii niciodata o ciocolata cu caramel la frigide si dupa aia sa incerci sa o maninci.

am incercat azi si m-am ales cu cea mai lipicioasa chestie de care am putut sa ma ating vreodata. stii caramelele ceausiste care ti se faceau una cu dintii, maselele si cerul gurii? ei…ceva de genu ala…

si daca tot suntem la capitolul dulciuri.. nush daca in romania au ajuns biscuitii Oreo. sunt fenomenali. azi am incecat “oreo cakesters” si chiar au fost buni. primul fel de biscuiti neobisnuiti si f buni pe care i-am testat in ultimii ani…

voi biscuiti?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu, la noi inca nu oreo.. Pacat ca prea le zici cu foc si pasiune…
    Asa ca noi, doar inca biscuim…. dacia de pi la noi… Mai turkce, mai deutsche, mai francaishi, mai daenish, mai rromanes… cum da Dumnezeu!

    @choco & caramel cream – naspa. Pe mine m-au costat un “pawn” concretizat intr-o restaurare coronara la un molar de maturitate si inca una mai shurie la un canin, cu tot tacamu’… Asa ca de atunci nu am mai dorit sa incerc.
    Si in plus acum o scot din fridge cu cel putin o ora mai devreme. Cand vreau sa ma delectez, de obicei nu o mai gasesc… Apoi la intrebarea normala pe care o pun mi se raspunde invariabil: “Ah, de aia-ai pus-o acolo? Imi pare rau, am mancat-o eu!” asa ca am scapat de atunci… E un Dumnezeu acolo sus!
    Spor(t) maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*