eu o sa fiu aici si peste 15 ani…

cind eram in primii mei ani de presa am invatat ceva ce mi-a ramas in minte. cind ai de a face cu un militian, un functionar, un neica nimeni care se simte atotputernic sau care face pe desteptu sa gandesti asa: “eu o sa fiu aici si peste 15 ani. tu nu.”

am citit pe diferite bloguri “mizeriutza” scrisa de tuca despre bloggeri. acum nush ce la apucat si cine l-a calcat pe coada de a inceput sa latre atit de tare… (edit: desi are dreptate cind vorbeste despre anonimii care se ascund sub psudonime si iau tara la atac)

dar stiu un lucru si l-as pune tare sa ma auda si el si toti ceilalti care gandesc asa: d-le militian, functionar, ce vrei tu, marius tuca, eu o sa fiu aici si peste 15 ani si o sa fiu la fel de liber in exprimare si in gandire. tu nu.

si inca ceva. jurnalistii americani, sa-i luam pe cei de la CNN, de exemplu, nu numai ca au blog ba chiar il promoveaza cu orice pret. poate ca cei romani mai au de invatat…

btw, ciutacu, asta era un moment bun sa taci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. am primit un mass foarte funny azi legat de articol:
    “[mass, sorry] Ne bagam la un Google bomb pentru Marius Tuca onanist ?”
    (pastrez anonimitatea :P)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*