cu iPhone video recorder in Bahamas

iPhone video recorder a ajuns la versiunea 1.2.0. interfata e putin schimbata si are o functie pe care o asteptam de f mult timp: upload direct pe you tube.

am facut un test acum si se misca destul de repede. calitatea video lasa de dorit. dar daca vrei sa arati lumii ceva in citeva minute, iPhone video recorder e programelul perfect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. legat de acest program care inregistreaza, sunt curios si eu cat costa si daca pot sa il iau de la orange?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*