boio.ro la Kiss FM

Olix de la Kiss FM s-a tinut de cuvant si a citat boio.ro pe post. Si nu o data, si pe parcursul mai multor minute. Inregistrarea emisiunii este aici .

Olix vorbeste despre iOS 7 incepand cu minutul 11:40 si le spune ascultatorilor Kiss FM de ce iOS 7 Beta nu este pentru tine.

Iti recomand sa descarci clipul audio si sa-l asculti. Are si ceva muzica buna presarata printre informatiile despre gadget-uri si IT.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. iOS7 e pentru jmecheri :) cum am fost eu cateva zile.
    Azi am trecut la iOS 6.1.3
    se misca bestial, parca e Nou.
    Era sa pierd “Contacte” noroc cu iCloud.

    totusi am dat de un Bug, nu gasesc aplicatia Shazam, dar in appstore arata ca am instalat, nu pot da nici Open nici Install.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*