TextExpander – niciodata nu ai scris atit de repede

Primesc in fiecare zi pe mail au messenger mesaje de la persoane care nu inteleg ca NU ofer suport tehnic pentru iPhone pe mail sau messenger, ci doar pe boio.ro, la pagina de Suport tehnic pentru iPhone. De obicei, omul inteligent pricepe ideea din prima, dar sunt si persoane care recidiveaza. Chiar si asa, ma vad nevoit ca in fiecare zi sa le trimit acelasi raspuns generic despre cum Nu ofer suport pe mail…

Anyway, acesta este numai unul din multele situatii in care un programel de genul TextExpander te ajuta. Obisnuiam sa scriu acelasi email (aprox 10 fraze) si asta imi lua ceva timp. Mda, as fi putut sa copiez textul dintr-un mail anterior, dar si asa era mare bataia de cap.

TextExpander te ajuta sa creezi cuvinte cheie care apoi se transforma automat intr-o combinatie de litere sau cifre prestabilita. Cu alte cuvinte, eu deschid fereastra de mail sau messenger si scriu “iphonereply” si TextExpander imi introduce frumos mesajul generic.

Partea cea mai buna este ca developerii TextExpander te lasa, printre altele, sa introduci si poze sau sa alegi aplicatiile in care textul este expandat. Poti sa-l folosesti pentru a introduce semnaturi in mail, sau bucati de cod atunci cind editezi un site, fraze prestabilite pentru blog si orice altceva are de a face cu textul. Tastez de exemplu “ab” si imi introduce semnatura.

Textexpander merge pe mac si o licenta costa 30$. Aplicatii asemanatoare ar fi Typeit4me (Mac/iPhone), Texter (Windows) sau Snippits (Linux).

update: ca orice alta idee buna, o astfel de functie va face parte din Snow Leopard. goodie : P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Unul dintre ei fiind si eu , imi cer scuze inca o data si am retinut modul de a gasi solutiile. Multumesc.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. 7 aplicatii pentru Mac OS X care fac toti banii | boio.ro
  2. 8 aplicatii pentru Mac care sunt mai bune decit cele facute de Apple | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*