100 GB pe Dropbox pentru o poveste

Dropbox a ajuns la 100 milioane de useri.

Cu ocazia asta, compania ofera conturi de 100GB pe viata. Tot ce ai de facut este sa spui cum folosesti tu Dropbox si la ce te ajuta.

Daca nu ai auzit inca de Dropbox, da o cautare pe boio.ro si fa-ti un cont gratuit!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Se dau 10 premii a cate 100GB si 100 de premii a cate 10GB. Si nu imediat ce ai postat, ci dupa ce se incheie perioada de submisii, voting, etc. Premiile nu se acorda doar daca postezi. E un concurs, trebuie sa castigi. Cititi mai multe in regulamentul promotiei.

  2. Am bagat povestea vietii :) acum inca nu mi-au dat sutica, tie deja ti-au bagat giga-000urile?
    daca da dupa cat timp?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*