Byword 2

Una dintre aplicatiile pe care o folosesc zilnic este Byword. Pina astazi nu era decit un editor text cu functii de sincronizare, dar odata cu versiunea 2.0 a primit si alte functii interesante.

In 2012, Byword a fost la un pas sa castige Best OS X app la boio.ro Awards. Anul acesta are o sansa in plus pentru ca vine cu noutati demne de luat in seama.

Ce imi place in primul rind la aplicatia asta este faptul ca imi ofera o fereastra curata in care pot sa scriu tot ce vreau: stiri de televiziune, posturi de blog sau sa-mi notez informatiile in cadrul pre-documentarii pentru un material.

Scriu in Markdown si Byword este un editor foarte bun pentru asta. Prima versiune Byword ma lasa sa scriu, sa sincronizez documentele scrise cu ajutorul iCloud sau Dropbox si sa export un document din Markdown in html, pdf sau rich text.

Partea mai interesanta vine odata cu 2.0. Poti sa publici direct din Byword pe un blog cu WordPress, Tumblr, Blogger sau pe Evernote. Update-ul la 2.0 este gratuit pentru cei care au deja aplicatia, iar partea de Publishing se poate activa cu un in-app purchase de $4.99.

Iar daca scrii pe iOS, Byword te va ajuta sa o faci mai usor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*