Browser you loved to hate

Microsoft face misto de Internet Explorer ca sa ne demonstreze ca IE9 e mai bun. Bine ca nu exista pentru OS X.

Da, este o reclama oficiala facuta de Microsoft.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. pai pe ocolite aflu ca daca nu am folosit IE si sunt impotriva lui, sunt un fel de psihopat zoofil ? Au incercat ei o auto-critica ca sa para increzatori da sa se duca dupa Titanic.

  2. Eu cred că regizorul și scenaristul clipului folosesc amîndoi Mac :))) Iar motivul pentru care cred asta e că personajul încearcă să facă uninstal tragînd iconița in Recycle Bin :)))) Guys! Wake up! This is not the way to do this! Not in Windows :))))

  3. Mircea, le stergea shortcut-ul IE de pe desktop. Banuiesc ca s-au gandit ca audienta va pricepe mai usor mesajul decat Add/Remove Programs din Control Panel.

    Oricum pt utilizatorii gen “bunica” e suficient sa nu mai aibe linkul pe desktop ca sa nu mai foloseasca browserul :)

1 Trackback / Pingback

  1. Browserul, mereu in versiune Beta | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*