Rechner – Un calculator potrivit pentru iPhone

Cind credeam ca nu se mai poate inova in campul asta, iata ca avem un calculator pentru iPhone care foloseste gesturi pentru operatiuni matematice. Video spune totul.

Developerul spune ca “Rechner Calculator” este cu 200% mai rapid. Il credem pe cuvint si platim cu placere 99 centi pentru el.

Este primul “gesture-based calculator” si arata excelent.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. mi-ar fi placut ca in loc de atata spatiu alb, undeva sus, cu font mai mic, sa afiseze si operatia facuta. ca poate am vrut sa scriu 8*391 dar din greseala am pus 8 in loc de 9. Cum e o operatie ce nu poate fi facura rapid ‘in cap’ poti ajunge la un rezultat gresit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*