Vrei ca viata ta sa depinda de Vodafone?

SMURD se bazeaza pe Vodafone pentru transmiterea de imagini si informatii catre spitale?

Asta ne mai lipsea…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. Sunt singurii care ofera HSPA pe 900 MHz, adica au o acoperire ce bate spre 100% pe partea de date de mare viteza. Asta cred ca e un plus, avand in vedere ca accidentele se intampla in general in zone extra-urbane, unde in cel mai fericit caz pe alte retele primesti un amarat de GPRS (Cosmote) sau poate cu putin noroc Edge (Orange). Daca tu esti nemultumit de Vodafone din anumite puncte de vedere, nu inseamna ca nu exista si capitole la care acelasi Vodafone sa exceleze…

  2. Solutie dezvoltată de Vodafone si susținută cea mai bună rețea … De cînd Doamne Iartă colaborează Vodafone cu Orange?

  3. Cei de la SMURD au o imagine buna in societate iar Vodafone vrea sa-si insuseasca, prin asociere, o bucatica din acel capital de incredere. Gretos. Am renuntat acu vreo 4 ani la Vodafone din cauza ca se purtau execrabil cu clientii (cam ce sisiza si Boioglu). Din pacate si Orange fac exact acelasi lucru. Nu prea ai de unde alege in domeniul asta.

  4. io nu inteleg de unde problema cu vodafone.. sau in general cu companiile de telefonie.. vreau telefon, ii sun, ma ajuta cineva sa mi aleg ceva convenabil, semnez contractul telefonic, imi vine telefonul prin posta. am abonament minute nationale in retea internet mesaje. platesc aceeasi suma in fiecare luna sau daca depasesc platesc costul suplimentar. nu mi se intrerup convorbirile, nu vad de ce si unde ar exista probleme. pur si simplu nu am ce sa le spun. nu afirm ca sunt super sau nu. pana la urma este un furnizor de servicii de care nu prea imi pasa sincer. atata timp cat pot sa vorbesc la telefon ca un om normal sunt multumit. nu sunt penibil sa le reprosez ca nu au semnal in salina.

  5. draga Boio, in caz ca nu stiai parteneriatul cu SMURD are cel putin 7 ani! Era inca de pe vremea lui Connex … si se pare ca au reusit sa faca lucruri frumoase impreuna! Mie acest istoric imi spune ca nu e un parteneriat de conjunctura, ca sa mai castige Vodafone ceva + la imagine! Nu cred ca ar fi fost de acord SMURD-ul anyway….
    si ca sa raspund si provocarii tale – DA, sunt mai impacat cu Vodafone decat cu altii, atunci cand vine vorba de lucruri serioase!

  6. Oricum e vorba de un serviciu tip B2B iar la acest capitol chiar sunt seriosi. Tot nu ai semnal in CT? :)

  7. @Bogdan: degeaba au oameni de vanzari buni. Cum merge serviciul ala si cum transmite imagini video si informatii vitale daca accidentul are loc in cartierul meu, de exemplu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*