breaking news: iPhone 1.1.3 jailbreak

nate true (creatorul ibrickr) a reusit sa scoata un jailbreak pt 1.1.3. metoda este putin mai intortocheata decit ceea ce stiam pentru 1.1.2, dar rezultatele sunt bune.

trebuie sa intelegi insa ca nu e pentru un iPhone 1.1.3 care vine asa din magazin ci pentru unul care vine cu 1.1.2 si care a trecut prin jailbreak si toate cele. din fericire, pt un 1.1.2 deblocat la partea de telefon, upgrade-ul la 1.1.3 prin aceasta metoda pastreaza functia de telefon!

nate true explica:

Here’s how you do it:
– Start with a 1.1.1 or 1.1.2 jailbroken phone with Installer.app installed.
– Plug in your phone via USB to your computer.
– Download, extract, and run
iBrickr Special 1.1.3 jailbreak edition (ibrickr.exe in the archive).
– iBrickr will determine what firmware you are running on your phone and make sure you can run the update.
– iBrickr will then guide you through the process of obtaining and modifying the 1.1.3 firmware (make sure to read everything thoroughly).
– iBrickr will upload the new firmware image to your phone. Note that this only puts the file on your phone and does not modify it at all, yet.
– When iBrickr finishes (should take about 10 minutes), it will tell you to go to Installer and install the “1.1.3 soft upgrade” package. Do that.
– When the installer finishes (this should take another 10-15 minutes), your phone should reboot with a fresh activated 1.1.3 firmware.

deocamdata metoda nu fucntioneaza decit pe un computer cu windows. avem variante pentru windows sau mac. un tutorial video va aparea in curind.

au aparut deja primele critici legate de aceasta metoda. baietzii din iPhone dev team sustin ca nate true a fost exclus din echipa pt ca a publicat aceast jailbreak. in plus, metoda lui este ilegala pt ca foloseste o bucata de software scrisa de apple.

ti-a placut acest articol? aboneaza-te la FEED! e gratis!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. official jailbreak 1.1.3 instructions | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*