boio.ro intre iPhone si restul stirilor

am primit un comentariu de la un cititor de boio.ro.

nu si-a dat datele adevarate asa ca l-am ignorat. inca unu din cei multi care nu au ce face, mi-am zis.

omu insa avea o samanta de adevar. imi spunea ca boio.ro de alta data s-a transformat intr-un blog sau mai bine zis un forum despre iPhone.

este adevarat ca am scris si inc amai scriu mult despre iPhone. asta pt ca jucaria in sine imi ofera subiecte bune. iar daca cititorii vin penntru asta..nu ma deranjeaza.

in acelasi timp, fiind doar cu citeva zile inainte de concediu, am tot aminat alte subiecte si am renuntat sa mai scriu mult si diversificat ca inainte. mi-am zis ca vine vacanta si ca in doua luni voi avea timp sa recuperez. dar stirile trec pe linga noi si tu, cel care vii aici ai dreptul sa afli despre toate cele care metita atentie.

asa ca mi-am propus sa revin la vechiul si indragitul boio.ro: subiecte de toate felurile, scrise sub forma de editorial. voi publica evident si informatiile despre iPhone si cititorii boio.ro vor afla tot de aici ce este nou pe piata de deblocari si software.

vrei sa citesti despre altceva? lasa un comentariu si se rezolva. evident, daca subiectul se incadreaza in targetul boio.ro.

daca ti-a placut acest articol aboneaza-te la FEED. citeste la timp, GRATIS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. Adriane, de acum ceva timp era clar ca esti bine indexat la capitolul iPhone de catre Google, daca era vorba doar de trafic te-ai fi putut opri sau o puteai lasa mai moale.

  In acelasi timp, am apreciat stirile pe tema asta de la tine, fiind un posesor de aifon si fiind, la randul meu, putintel fermecat de gadgetul asta.

  Totusi, luand la rand articolele tale mai vechi eu cred ca boio.ro a si pierdut odata cu avalansa de articole despre aifon.

  De ce? Pentru ca scrii misto. Pentru ca ai o lejeritate la scris care nu se poate regasi intr-un post strict tehnic.

  Got me?

 2. @cabral:
  daca scriam numai pt a fi indexat, scriam putin si gata. dar e vorba despre pasiunea de a scrie si mai ales despre pasiunea de a oferi informarii de calitate celor care au nevoie de ele.

  sincer sa fiu, la capitoul trafic, boio.ro a avut de castigat. chiar f f mult.
  recunosc ca nu am avut timp sa scriu atit de mult si de diversificat ca alta data, dar sper sa se rezolve asta odata cu mult asteptatul concediu pe care il incep in 4 zile :P

 3. salut … am avut versiunea 2.0 … cu greu am scapat de ea … chestia e ca acum dupa ce am bagat 1.4 nu-mi da voie sa sun sau sa primesc apeluri , pe langa asta nici functia wi-fi nu merge sau bluetooth … este vreo solutie ? daca da astept un raspuns pls … multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*