1,3 milioane iPhone deblocate

cifrele oficiale de vanzari ale apple nu prea se potrivesc cu cifrele telefoanelor activate de at&t si restul operatorilor care vind iPhone.

o matematica de clasa a doua ne arata ca avem peste 1,3 milioane de unitati deblocate ilegal. fie ca sunt 1.1.1 si au fost deblocate cu anysim, fie ca au versiunea de firmware 1.1.2 si oamenii le folosesc cu Next Sim.

alte povesti spun ca in magazinele at&t au inceput sa se stringa gramezi de iPhone pt ca lumea nu prea mai merge acolo sa le cumpere.

e de inteles – baietzii de la at&t sunt reticenti la cumpratorii care nu-si fac contractul pe loc. desi nimeni nu-i obliga…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cine ma poate ajuta sa deblochez un IPHONE versiune 1.1.2 ,l-am cumparat din Paris
    am platit si deblocarea dar odata ajuns in tara nu pot sa-l folosesc .Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*