boio.ro si explozia

Poate ai observat ca ieri boio.ro a fost offline pentru citeva ore. Asa cum era normal, am discutat cu Echipa de Hosting. Ca niciodata, ei nu au fost de gasit pentru o vreme si apoi nu raspundeau la ticket. Dupa 2 ore si alte doua emailuri am primit citeva rinduri de la ei:

There was a large explosion close to the data center. Following that, there was issue with one of the generator systems. DC is working on the issue and should be resolved as quickly as possible.

No ETA/details on explosion yet, but power is out in a multi-block radius.

DC expects to be running on generator power most of the day during repair from the power company. Power is currently returned to the data center and extra staff called in to physically go through any servers that remain offline.

Se intimpla si la case mai mari…

Uite de aia imi place sa stiu ca dorm linistit pentru ca am un Full Back-up zilnic la tot ce inseamna blog.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. da interesant…. cand ti-e lumea mai draga… pac! pac! si gata! cand le explic la alor mei ce inseamna back-up… nu vroiau sa ma inteleaga. Am avut ceva peripetii si uite ca mi-au dat la dreptate cu “cisterna”

  2. Bine ca ai back-up intr-adevar, e foarte util in tot ceea ce faci. Dupa ce am pierdut ceva la care tineam foarte mult, am invatat sa fac back-up la orice…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*