Cind iPad devine mai bun decit cartile

Philip Neches vorbeste despre aplicatia Kindle pentru iPad si despre faptul ca jucaria este prima carte care nu are nevoie de lumina din afara.

“When I was a kid, I’d smuggle a book and a flashlight into bed. The iPad is better.”

Eu nu folosesc Kindle, insa Dark Mode din Instapaper face cititul pe iPad o placere. Daca am ajuns sa inlocuiesc serialele TV preferate sau stirile cu cititul – eu zic ca asta spune multe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. O sa avem someri mai multi in viitor…. Tipografii=)) cre ca o sa dispara tipografiile dar … slabe sanse. Mai e pana atunci. Pana sa fim pe nava lui Picard din Star Trek :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*