Libertate de expresie la TVR

Imi place sa vad libertatea de expresie in actiune. La TVR au aparut cel putin 3 stiri despre protestul salariatilor impotriva conducerii TVR care a decis scaderea salariilor cu 20% prin micsorarea saptamanii de lucru de la 5 la 4 zile.

Eu nu inteleg insa cum poate un jurnalist sa lucreze doar patru zile din cinci? De fapt 4 din 7. Restul de 3 zile ce faci atunci cand esti corespondent si acoperi o zona a tarii? Nu te duci la un eveniment?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*