boio.ro / iPhone Meet-up la Brasov si Constanta

Conferinte nu vom mai avea anul asta, asa ca am ales varianta casual.

Esti cititor de boio.ro? Ai un iPhone in buzunar si un iPad (chiar si in vise) sau esti pasionat de tot ceea ce inseamna device-uri de la Apple? Ai doua ocazii sa te intilnesti cu cei pe care i-ai cunoscut aici, pe boio.ro:

1. Brasov, sambata, 29 mai 2010 Terasa 13.

2. Constanta, sambata, 5 iunie 2010, ora 13, la… (nu am stabilit locatia).

Ideea e simpla: nu facem conferinta ci ne intilnim sa ne cunoastem, sa discutam despre pasiunile comune si sa ciocnim un pahar de … orice vrei tu.

Ai idei pentru o locatie buna (terasa, pub, restaurant) in Brasov sau Constanta? Lasa-le mai jos dupa ce afli daca zona e gata sa ne primeasca. Nu cautam ceva pretentios si nici sa inchiriem localul pe o zi. Dar nu ne suparam daca are WiFi.

Nu ai locatie, dar vrei sa vii? Alege cel mai apropiat oras. (vrem sa stim pe cita lume ne bazam).

Stiu deja doi oameni care vor fi prezenti la Brasov: Adrian Boioglu si Cristi Ivan de la Codesignum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*