Un mic restart pentru boio.ro. Tu ce vrei să vezi aici?

Am cam neglijat boio.ro în ultimul an și ceva și asta s-a văzut din plin. Pe de o parte, traficul a scăzut, iar pe de altă parte, interesul meu pentru tehnologie a scăzut și el. Astea ar putea să fie scuzele mele…

BUT WAIT! Interesul meu pentru tehnologie nu a scăzut deloc. Ascult podcasturi în fiecare zi, citesc cel puțin 50 site-uri în fiecare zi și sunt la curent cu tot ce se întâmplă în lumea Apple și nu numai.

În ceea ce privește traficul pentru boio.ro, cifrele sunt surprinzător de mari pentru un blog pe care nu scriu zilnic. Ok, s-a cam întâmplat să nu scriu săptămâni întregi. Până acum!

Cifrele spun totul

Vorbim totuși despre un blog cu peste 8 milioane de afișări strânse în perioada în care a fost contorizat de Google Analytics (primii 2-3 ani nu a fost în GA), peste 7690 postări și 53.438 de comentarii.

Așa că am decis să-i dau un restart. Discutăm despre 3 mari pași:

1. Interacțiune mai multă pe Facebook. Da, de câteva zile, boio.ro are o pagină de Facebook dedicată, a lui. Te invit să dai un LIKE și chiar să-ți chemi și prietenii să ni se alăture. De ce ai face asta? Pentru că ești oricum pe Facebook și e mai ușor să comentezi acolo decât la articolele de pe blog.

2. Schimbare de look. Da, lucrăm la noua temă boio.ro. La început nu o să fie ceva spectaculos, ci doar ceva adus în 2018. Nu lipsește nici varianta responsive, nici widgets și tot ce mai e nevoie.

3. Conținut mai mult (sper să fie și cu o frecvență constantă). Mă axez pe aceleași categorii principale: tehnologie, travel, food (pe alocuri), întâmplări din România (și nu numai). Totul va fi garnisit cu o serie de Comunicate de Presă (nu este conținut plătit. Doar postez ce mi se pare mie interesant din ce primesc și ce se potrivește cu profilul acestui blog). Nu vor lipsi chestiile legate de Apple și produsele lor.

BONUS: Nu o să lipsească reviews și concursuri ;)

Cei care citesc boio.ro de ani buni știu ce fel de conținut e postat aici, iar așteptările lor vor fi răsplătite pe măsură.

Dupa 12 ani de blog de tehnologie (da, boio.ro a fost printre primele bloguri de tehnologie din România) și, în paralel, 20 ani de jurnalism, am zis că nu strică să duc mai departe povestea asta frumoasă și să cresc o comunitate de oameni pasionați de tehnologie, călătorii și nu numai.

Cum poți tu să ajuți boio.ro?

1. Să îl citești zi de zi.

2. Să dai un LIKE pe Pagina de Facebook boio.ro și să inviți și prietenii să facă la fel.

3. Să spui ce altceva mai vrei să citești aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*