Firefox pe iPhone

… dar nu neaparat sub forma unui browser, ci a unei aplicatii care te aduce mai aproape de computerul tau atunci cind nu esti linga el. Cu alte cuvinte, cu Firefox Home vei putea sa accesezi bookmarks, history, open tabs.

Cei de la Mozilla sustin ca nu pot sa ofere experimenta unui browser full pe iPhone din cauza cerintelor tehnice si a politicii care inconjoara platforma.

Interfata prezentata in video de mai jos nu este cea finala, dar mi se pare ca se incarca suficient de repede.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. @boioglu cloud browse este practic un firefox care suporta si flash si este si free in app store.in concluzie totul e posibil

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*