Imobiliarele romanesti vin pe iPhone

Aplicatiile romanesti pentru iPhone nu s-au limitat pina acum decit la tabele, carti si jocuri. Exista insa si citeva exceptii notabile, care combina interactivitatea cu o super idee. Una dintre ele este noua aplicatie N!mobiliare scrisa de Alexandu Boia pentru norc.ro. Jucaria este gratuita asa ca o poti testa chiar acum.

ATENTIE: aplicatia nu poate fi instalata pe iPad!

Despre norc.ro am mai discutat. Sunt baietii aia care au facut primul Google Street View detaliat in marile orase din Romania.Si de aici pina la implementarea unui sistem virtual de gasire si inspectare a locuintelor nu a mai fost decit un pas.

Alexandru Boia spune ca aplicatia este N!mobiliare a fost creata in aproape o luna si ideea de baza exista inca de la aparitia Norc Imobiliare. In timp, aplicatia va oferi mai multe facilitati de reclama dedicate Agentiilor Imobiliare din Romania. Orice agent va putea sa posteze un anunt cu toate informatiile necesare si fotografii direct de pe telefonul mobil.

Anunturile de pe N!mobiliare sunt preluate din baza de date norc.ro, asa ca daca apare o super garsoniera de inchiriat in zona ta, poti sa pui mana pe ea inaintea tuturor. Ca sa nu mai zic ca odata cu venirea sezonului estival iti vei rezerva apartamentul de la mare de pe autostrada.

Alexandru Boia s-a nascut in 1986 in Teleorman si din 2008 lucreaza la Norc. Evident, ca intrebarea care sta pe buzele tuturor este legata de aparitia norc.ro Street View pe iPhone si mai ales pe iPad. O aplicatie mobila prin care poti sa vezi imagini reale de la nivel de strada cu marile orase ar ajunge pe locul 1 in topurile romanesti imediat. Alexandru a evitat elegant un raspuns clar, dar eu am o presimtire ca vom avea noutati in sensul asta de la echipa norc.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Tiberiu , la mine a mers , si sunt undeva intre Antigua si Tortola in caraibe , folosind US iTunes account.are 7.7mb.

  2. :( dar nu merge pe iPad 3G , Adi poti sa-i lasi un mesaj lu Alexandru , nu vreau sa las pe AppStore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*