Blackberry PlayBook

RIM (Compania care face Blackberry) scoate in sfarsit un tablet: Playbook. Device-ul destinat oamenilor de afaceri este laudat ca fiind primul care face multi-tasking. Si au dreptate. Pina cind iPad primeste iOS 4.2.

Si totusi, daca e destinat oamenilor de afaceri, de ce au ales un nume cu “Play”?

Blackberry Playbook are un ecran de 7 inch, capacitiv care suporta multi-touch. Sistemul de operare este Blackberry Tablet OS. Sunt curios ce e aia…

Playbook vine cu 2 camere (fata si spate), stie sa filmeze HD (1080p), sa playeze video mpg, wmv si DivX si diferite formate audio. Jucaria are HDMI-out, WiFi si un browser bazat pe Webkit (tehnologia Apple) care stie si Flash.

Blackberry PlayBook apare in USA in 2011. Nu va avea 3G si nu stim inca un pret.

4 Comments

  1. Ma bucura ca vine cu Flash, nu pentru ca l-as cumpara, dar pentru ca va pune presiune pe Apple sa incorporeze Flash in Safari-ul lor.

    In rest, nu-i foarte interesant, deoarece cum ne-a invatat si iPhone, nu conteaza numai hardware-ul de pe device, ci conteaza si software-ul, si acolo sunt sigur ca vor fi mult sub iOS.

  2. Trebuie butonat live pentru a-ti da seama ce stie.Daca are doar browsing,muzica,film si 3-4 jocuri este banal si nu va atenta la suprematia iPad.Nu mai zic de partea hardware si mai ales de baterie(aici iPad este o stanca tare,desi nu am iPad :( din specificatii stiu ca aceasta este buna si tine la “tavaleala”)

  3. e cam urat. dar pare misto sistemul de operare. toate par la locul lor ca la orice blackberry. iar faptul ca i-au pus flash e super.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*