Blackberry PlayBook

RIM (Compania care face Blackberry) scoate in sfarsit un tablet: Playbook. Device-ul destinat oamenilor de afaceri este laudat ca fiind primul care face multi-tasking. Si au dreptate. Pina cind iPad primeste iOS 4.2.

Si totusi, daca e destinat oamenilor de afaceri, de ce au ales un nume cu “Play”?

Blackberry Playbook are un ecran de 7 inch, capacitiv care suporta multi-touch. Sistemul de operare este Blackberry Tablet OS. Sunt curios ce e aia…

Playbook vine cu 2 camere (fata si spate), stie sa filmeze HD (1080p), sa playeze video mpg, wmv si DivX si diferite formate audio. Jucaria are HDMI-out, WiFi si un browser bazat pe Webkit (tehnologia Apple) care stie si Flash.

Blackberry PlayBook apare in USA in 2011. Nu va avea 3G si nu stim inca un pret.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Ma bucura ca vine cu Flash, nu pentru ca l-as cumpara, dar pentru ca va pune presiune pe Apple sa incorporeze Flash in Safari-ul lor.

    In rest, nu-i foarte interesant, deoarece cum ne-a invatat si iPhone, nu conteaza numai hardware-ul de pe device, ci conteaza si software-ul, si acolo sunt sigur ca vor fi mult sub iOS.

  2. Trebuie butonat live pentru a-ti da seama ce stie.Daca are doar browsing,muzica,film si 3-4 jocuri este banal si nu va atenta la suprematia iPad.Nu mai zic de partea hardware si mai ales de baterie(aici iPad este o stanca tare,desi nu am iPad :( din specificatii stiu ca aceasta este buna si tine la “tavaleala”)

  3. e cam urat. dar pare misto sistemul de operare. toate par la locul lor ca la orice blackberry. iar faptul ca i-au pus flash e super.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*