Concurs: You snooze, you loose!

Ce faci luni dimineata in drum spre munca sau spre scoala? Daca te trezesti de dimineata, castigi pe boio.ro si ai un joc nou cu care sa scapi de plictiseala.

You snooze, you loose este un fel de labirint – viteza. Tot ce ai de facut este sa misti o bila, sa scapi de obstacolele de gheata sau de vant si sa treci la nivelul urmator inaintea adversarilor.

Grafica e simpatica si merge bine atit pe iPhone, cit si pe iPad. Pentru a castiga una dintre cele 2 promo-coduri trebuie sa parcurgi pasii de mai jos:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “You snooze, You loose” pe boio.ro http://is.gd/fuVPf “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

update: Dorin (nr 11) si Yoegyu (nr 7) au castigat. Ii astept pina pe 2 octombrie sa-si revendice codurile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*