WebOS 2.0

Mi-a placut WebOS 2.0 de cind a aparut. Asta si pentru ca Palm era copilul ala mic pe care toti il bateau si care a reusit sa dea o palma lumii intregi cu ceva surprinzator de bun si de simplu. Atit jucariile (Palm Pre) cit si WebOS au avut ceva de spus.

Astazi am primit WebOS 2.0. Video de mai jos spune totul despre noul sistem de operare. Un singur lucru nu imi place la el: se cheama HP WebOS 2.0

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*