Votezi si castigi

Prima etapa a concursului de aplicatii lansat de Orange Romania s-a incheiat. Peste 100 aplicatii propuse de catre developerii romani se bat pentru premiul cel mare. Nici nu stiam ca exista atitia developeri in Romania. Partea buna a concursului propus de Orange este ca utilizatorii au acum un cuvant de spus si cine voteaza are numai de castigat.

Da, cu alte cuvinte…votezi si castigi . Orange Romania pune la bataie zilnic accesorii pentru iPhone – incarcatoare, seturi de casti, iPhone Docks, huse si folii protectoare pentru cei care nominalizeaza un castigator dintre aplicatiile propuse. Unele dintre aplicatii le-ai vazut pe boio.ro, asa ca le cunosti developerii si cat sunt de bine scrise sau de folositoare. Pe restul ai ocazia sa le descoperi in iTunes.

Votarea se desfasoara pana pe 12 octombrie.

Votul publicului nu este final, dar el conteaza in proportie de 30%. Orange a format deja un juriu de specialisti in domeniu, ziaristi si reprezentanti ai companiei care vor alege aplicatiile castigatoare. Aplicatia castigatoare trebuie sa fie utila, originala, performanta si sa aiba un design placut. La capitolul idei de aplicatii criteriile sunt asemanatoare, dar conteaza si cat de usor de folosit este interfata sau cat de usor va fi sa fie pus in practica.

Ai votat paina acum? Ce aplicatie crezi ca merita sa castige si de ce? Lasa un comentariu mai jos! Poate ca vei convinge si juriul competitiei Orange ca developerul aplicatiei tale preferate este numai bun de plecat la sediul Apple pentru WWDC.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Salut.Interesanta mi se pare cea despre E-urile din alimente care sunt de doua feluri bune si daunatoare sanatatii.Sa le stii pe toate pe dinafara este greu,asa acest soft te ajuta ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*