BlackBerry 10

RIM a scos un video cu noul BlackBerry 10. Device-ul urmeaza sa fie lansat prin octombrie, odata cu viitorul iPhone (5).

Interfata mi se pare curata si imi aduce aminte de Ubuntu. Pe de alta parte jucaria pare destul de lenta. Ma refer la felul in care se misca meniurile si la citeva paradigme legate de tastatura.

Chiar as vrea sa ma joc cu un device cu BlackBerry 10.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Just another iPhone model ! Really acum ! Seamana cu un iPhone 100%( design ) !

  2. Blackberry 10 nu e doar sistemul de operare? Telefonul din clip seamana prea mult cu un mock-up, nu cred ca e viitorul BB.

  3. @Domnul Avocat: Seamana mai degraba cu un Blackberry Playbook in miniatura. Scopul RIM a fost sa faca un telefon pe care sa il puna in mainile dezvoltatorilor, asa ca in momentul asta chiar nu are rost sa judecam designul telefonului.

    @Paul: Da, Blackberry 10 este doar sistemul de operare. Telefonul din clip este un telefon destinat dezvoltatorilor si nu va vedea vreodata lumina zilei pe rafturile magazinelor.

  4. @Domnul Avocat: Blackberry 10 este un sistem de operare, nu un device. Cel din clip a fost pus doar pentru a evidentia sistemul, nu jucaria. Nici nu se stie pe ce terminal va rula acest sistem pentru prima oara. Documenteaza-te putin, inainte sa dai cu ciocanul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*