Apple e de acord cu Jailbreak-ul

Altfel nu se explica faptul ca o aplicatie a aparut in AppStore cu un screenshot de pe un iPhone jailbreakuit, pe care ruleaza SB Settings.

Intimplator sau nu, aplicatia in cauza este roValuta – varianta Codesignum pentru Cursul Valutar. Povestea e simpla: unul dintre angajatii Codesignum testa roValuta cu un iPhone 2G. SB Settings era folosit pentru a monitoriza consumul de memorie si pentru teste de activare/dezactivare retea. Omul a facut un screenshot care a fost inclus in pachetul trimis catre Apple.

Anyway, roValuta este in AppStore si in curind urmeaza sa apara un update care iti va oferi acces la mai multe functii gratuite.

apasa pe foto ca sa vezi cit de mult ii pasa lui Apple de iPhone jalibreakuite

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. interesant screenshot-ul..dar oare putem fi siguri ca sunt de acord cu JB?poate au scapat imaginea(desi e greu de crezut)

  2. @lauri si misu
    voi va dati seama ca daca nu s-ar mai putea unlock sau jb cat ar avea apple de pierdut?ei vor lasa mereu o portita de scapare.

  3. “…monitoriza consumul de memorie si pentru teste de activare/dezactivare retea”. Pai ce, eu nu iau aplicatii de pe apptrackr doar pentru a le “testa”? Si jailbreak tot asa am doar pentru testing purposes in nici un caz pentru altceva. E, cum e?

  4. asa te laudai si cu rotaxi ca a ajuns pe locul 1 in appstore si nu a durat mult si ai pus aplicatia contra cost asa vei face si cu rovaluta ?

  5. Nu mihai, roValuta ca si restul aplicatiilor vor fi gratuite. Noi ne transformam in asociatie de binefacere, iar banii vor veni din donatii care se ingramadesc deja la usa noastra. Vrei sa fii si tu cumva unul dintre donatori ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*