Hot pasionat de tehnologie

M-a amuzat un Comunicat de Presa trimis de Jandarmeria Constanta. Nu pentru felul in care era scris (destul de OK, de altfel) ci pentru ca povestea era interesanta.

Pe scurt, Jandarmii au reusit sa prinda un individ care a smuls un telefon din mana unui turist din Mamaia. Cind a vazut ca este urmarit de fortele de ordine, hotul a aruncat telefonul, dar tot a fost prins si trimis la audieri.

Partea funny abia acum apare.

A fost identificat, se numeşte Valentin B., de 19 ani, din Năvodari şi le-a declarat oamenilor legii „că dorea să vadă noul model de telefon Nokia”, spun Jandarmii.

Poate ca vroia sa-i faca si un review.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Bine ca l-au retinut la timp ! Cine stie …poate fura si usile de la intrare din Tomis :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*