iPad vine pe 26 martie?

in mai putin de o luna vei putea sa-l tii in mana. eu ma simt tentat din ce in ce mai mult sa iau versiunea de 16GB pe Wifi. l-as lua pe ala pe 3G, dar plec acasa inainte de lansarea lui.

in cel mai rau caz, il vind pe cel cu wifi acasa, in concediu. cineva interesat? :)

In alta ordine de idei, Apple a cam intrat in criza cu productia. Din cauza asta vom vedea doar 300 mii unitati pe piata. pentru inceput.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. e printre singurele firme care sunt pe plus…asa ca mai subtire cu productia deficitara sa scoata sa avem si noi jucaria asta

 2. Poate cu aceasta lansare vor scoate si unlock pentru firmware 3.1.3,basseband 05.12.01!Doamne ajuta?!Voi ce previziuni aveti?

 3. Am vazut 2 astfel de jucarii (fara 3G) la 2 pustani de liceu (baieti de bani gata … cred eu).
  Altceva … nimic … no comment

 4. Pentru inceput versiunea cu Wifi si memorie de 16 gb e cea mai tentanta pentru mine. Sunt curios daca pe data de 26 martie apare si in Romania.

 5. Dar de ce nu aduci mai multe? pentru doritorii care poate nu au sansa sa il procure asa de repede dar doresc si ei sa se bucure de noul gadget. Cum as fi eu de exemplu :)

 6. @adrian boioglu:
  despre iPad … si stiu ca nu au fost lansate OFICIAL … dar asta nu mai conteza.
  crezi ca au aparut deja “replici” la iPad? si oricum nu are rost sa ne batem capul cu asta (noi muritorii de rand)

 7. ai zis ca iti iei iPad WiFi inainte sa vii in Ro. Cu cat ai de gand sa il vinzi aici?tot 499$ ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*