Betsy versus gratarul cu burgeri

Cind e vorba de jocuri pe iPhone, orice motiv e bun. Nu conteaza ce trebuie sa faci, ci cum duci misiunea la bun sfarsit. Astazi iti propun sa salvezi o vacutza sa ajunga materie prima pentru burgeri.

Save Betsy” este o aplicatie pentru iPhone si iPad care iti ia gandul de la mancare pentru citeva ore pe zi. Developerii iti dau toate uneltele de care ai nevoie ca sa o salvezi inainte sa ajunga la macelar: capite de fan, costume (ca sa o deghizezi in alte animale) si chiar elicoptere.

boio.ro pune la bataie 2 coduri-cadou pentru tot atitia cititori fideli. Dap, primii doi care vor urma pasii de mai jos, se aleg cu un cod pentru “Save Betsy”. Apropo, developerii au si un scurt video:

Unde ramasesem? La pasii de concurs:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Save Betsy” pe boio.ro cu un tweet si un comentariu http://is.gd/eVp1B”

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Nu ai castigat? Nicio problema! pe boio.ro vor mai fi concursuri din astea rapide pentru cititorii fideli. Alte cinci aplicatii urmeaza sa primeasca un review si sa-si gaseasca invingatori in concursuri gata sa le castige. Si asta numai in prima parte a lunii septembrie.