Betsy versus gratarul cu burgeri

Cind e vorba de jocuri pe iPhone, orice motiv e bun. Nu conteaza ce trebuie sa faci, ci cum duci misiunea la bun sfarsit. Astazi iti propun sa salvezi o vacutza sa ajunga materie prima pentru burgeri.

Save Betsy” este o aplicatie pentru iPhone si iPad care iti ia gandul de la mancare pentru citeva ore pe zi. Developerii iti dau toate uneltele de care ai nevoie ca sa o salvezi inainte sa ajunga la macelar: capite de fan, costume (ca sa o deghizezi in alte animale) si chiar elicoptere.

boio.ro pune la bataie 2 coduri-cadou pentru tot atitia cititori fideli. Dap, primii doi care vor urma pasii de mai jos, se aleg cu un cod pentru “Save Betsy”. Apropo, developerii au si un scurt video:

Unde ramasesem? La pasii de concurs:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Save Betsy” pe boio.ro cu un tweet si un comentariu http://is.gd/eVp1B”

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Nu ai castigat? Nicio problema! pe boio.ro vor mai fi concursuri din astea rapide pentru cititorii fideli. Alte cinci aplicatii urmeaza sa primeasca un review si sa-si gaseasca invingatori in concursuri gata sa le castige. Si asta numai in prima parte a lunii septembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Betsy versus gratarul cu burgeri | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*