wtf of the day: browser pentru negri

“astia de prin africa sunt mai inchisi la culoare si sunt saraci. hai sa le facem un browser. care sunt conditiile? sa se asorteze la culoare si sa mearga pe XP” asa par sa gandeasca indivizii care au creat blackbird . wtf?

si i-au mai zis si “pasarea neagra”. adica cioara? astia sunt rasisti, e o gluma proasta or what?

blackbird e doar un firefox customizat, care a primit niste functii sociale legate oarecum de africa. bine ca nu le fac si gmail negru…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*