Concursul fulger de joi dimineata

Ce se intimpla cu toate codurile nerevendicate de catre cititorii boio.ro? Ei bine, da, iar facem un concurs fulger pentru cititorii fideli. De data asta avem doua coduri pentru Voice reader. Tot ce ai de facut este sa lasi un comentariu mai jos. Fara linkuri pe Twitter sau alte cerinte. Primele doua comentarii castiga cite un promo-code pentru Voice Reader.

Si daca nu ai apucat unul dintre codurile pentru aplicatie, ai o sansa sa castigi un cupon in valoare de 100 dolari pentru Google Adwords. Cuponul este valabil pina pe 30 septembrie 2011 si trebuie folosit cu un cont Google Adwords nou. Primul cititor boio.ro care il cere… il primeste.

Apropo, acesta este primul post scris cu Markdown in Byword. Stiu ca pentru cei care il citesc nu apare nicio diferenta, dar este primul meu pas intr-o directie noua.

update: all gone!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Well, eu ma abonez la cuponul de adwords.
    I really need it :)
    Mult noroc celorlalti !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*