Microsoft vs. Apple

Microsoft a terminat ultimul sezon financiar in pierderi si concediaza 5000 angajati.

Apple a terminat acelasi sezon cu o crestere de 2%. e mica, dar e o crestere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Daca ne uitam pe trendul bursier nici una din cele doua comanii rivale nu stau pe roze.
  Iar faptul ca una scade si alta creste relativ este numai rezultatul “valurilor” de la varf.
  Din pacate jocul acum este acutizat. Si comparatia intre cele doua nu mai poate fi facuta obiectiv.
  Nu comentez criza indusa si nici modul ei de propagare la nivel macro- sau inetreconomic. As fi off-topic. Dar nici nu pot sa ma bucur de suprematia lui A vs. W in contextul in care balanta a fost mai mult timp inclinata decat in echilibru.
  Sigur, e de laudata o crestere de 2 procente in actuala conditie. A are intradevar produse exceptionale, fie ele soft fie ele hard. Dar sa nu uitam, adevarata crestere a venit abia acum catva ani in urma. W insa este un pachet care a incercat sa tina totul constant. Sunt moduri de abordare diferite insa cu rezultate interpretabile in unica scala.
  Pacat de cei 5.000 de oameni care trebuie sa accepte.

  Spor maxim.

 2. @kingquizz: Intre companiile astea mari in 2009 concursul va fi cine e cel mai putin in pierdere :)) … dar tot Apple va castiga

  Oricum, Apple spre diferenta de Microsoft, in ultimii ani are un track record de excelenta. Toate produsele scoase de ei nu numai ca sunt bune, sunt cele mai bune din piata si aduc tehnologii inovatoare. Pe de cealalta parte, Microsoft are critici pentru Vista (de care eu personal nu ma plang deoarece imi merge bine, insa daca altii au probleme inseamna ca este o problema la el), iar produsele lor sunt surclasate de multe: Windows de OSX, Office de iWork sau chiar si alte produse online si free, XBox360 de PS3 si WII, WindowsMobile de iPhone, etc.

 3. toata problema a inceput de la vista… vista nu e un os slab.. este foarte bun(parerea mea). Consider ca vista a fost lovit de comentarii de la diferite persoane care nu au cunostinte in domeniu. Majoritatea au configuratii vechi… ex: 1gb ram si un proc 3000+( in cazurile bune)…(cunosc persoane care au bagat vista pe 512ram…). Prefer Vista decat Leopard. Am testat OS ul apple (mama are un air book) nu sunt foare incantat… e drept ca porneste repede… dar in res nimic “WOW”

 4. @ Hypher:

  sincer sa fiu, eu nu prea am incredere si nici nu prea imi pasa de bursa. si iti dau un mic exemplu: in momentul in care s-a zvonit ca Steve Jobs a murit, (acu vo 3-4 luni parca) Apple s-a dus in jos pe bursa. asta nu e criteriu in care sa ai incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*