bateriile si avionu

stii cum poti sa ramai fara bateria suplimentara de laptop? o iei cu tine in avion. o lege stupida aduce noi reguli pentru obiectele pe care ai voie sa le iei cu tine.

de azi au fost taiate de pe lista bateriile lithiu-ion. dece? pentru ca au mai explodat din cind in cind si cica ar reprezenta un pericol…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Si de acm e este voie sau nu este voie? Eu intelg ca daca au fost taiete de pe lista te lasa sa urci cu ele in avion. Te rog sa imi explici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*