un an mai bun

poate ca asta ar trebui sa fie un post “intelept” si lung despre ce va urez eu voua si despre toate realizarile de care am avut parte in 2007. nu va fi asa pentru simplul motiv ca tu stii ce-ti urez iar daca citesti boio.ro stii despre ce e vorba aici.

urarea mea obisnuita de pe mail este “o zi mai buna”. acum iti spun doar “un an mai bun” si mai ales “ai grija ce-ti doresti ca in 200 s-ar putea sa se implineasca”.

spatiul de mai jos insa iti apartine. daca nu ai lasat niciodata un comentariu pe boio.ro acum ai ocazia. spune ce-ti place sa citesti, sau ce nu-ti place. spune-mi cum ai vrea sa fie acest blog in 2008?

daca nu vrei sa faci referire la blog atunci spune-mi ce a mai facut catelul tau sau ce ai tu de gind sa realizezi in anul care vine.

daca ai lasat comentarii si pina acum inseamna ca deja ai sanse in concursul “TU alegi CADOUL“. asa ca stii ce ai de facut si inceputul de 2008 iti va aduce un premiu.

stiu ca in romania mai sunt doar citeva minute. in miami mai sunt 9 ore pina la noul an asa ca am timp sa mai rectific eventualele chestii care au mai ramas de facut. ehe..i wish :P

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la feed.

si vei afla totul, la timp!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*