revelionu pe messenger

pe linga clasicele LMA sau alte ..urari prescurtate, lista mea de messenger e destul de plina pentru miezul noptii de anul nou.

unii sunt la munca (piticu ne da webcam live de la realitatea, dar nu raspunde la apel), altii sunt acasa, plictisiti de clasicele petreceri de revelion, iar o a 3-a categorie s-a mutat de la telefon la messenger pt a transmite urarile…

get a life, people!

ps: eu am inceput anul 2007 scriind pe blog si asa l-am petrecut pe tot. nush de ce am senzatia ca si 200 o sa fie plin de net :)

la vremea aia ma bucuram de prima mie de vizitatori. acum, cind am peste 20 mii pe luna deja nu ii mai numar…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. get a life tu.. toata ziua vb de iPhone… nu te’ai plcitisit sa dezbati acelasi subiect iar si iar?!

1 Trackback / Pingback

  1. ÃŽntrebare « Nandos

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*