Reeder pentru iPad

Ce aplicatie de RSS folosesti pe iPad? Eu am Reeder de aproape un an si sunt foarte multumit de el. Gabi, unul dintre cititorii fideli ai boio.ro vrea sa-ti ofere sansa de a castiga aceasta super aplicatie.

Nu este nevoie sa-ti spun nimic despre Reeder pentru iPad. Este una din aplicatiile de top 3 pentru iPad care nu trebuie sa-ti lipseasca daca esti consumator de informatie.

Nu facem concursuri pe Twitter, de data asta pentru ca nu e decit un singur promo-code si acela are termen scurt de valabilitate. Asadar, ai mai putin de 3 ore ca sa-l castigi. Toate comentariile lasate pe boio.ro pina la ora Zero a zilei de sambata, 10 decembrie intra in tragerea la sorti.

update 1: Castigatorul este George C.

update 2: Gabi mai are un cod de dat. Al doilea merge la un comentariu lasat pe data de 10 decembrie pina la miezul noptii.

update 3: okidoki99 a castigat al doilea cod.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Merita sa ai asa ceva. Deja sunt lipit de aceasta aplicatie. Multumesc Adi, pardon, la mai mare boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*