asus eee pc lanseaza modelul de 9 inch

atunci cind jucaria cu ecran de 8″ a fost lansata a fost circ mare. concursuri pe net il avea ca si premiu, toata lumea isi dorea sa aiba unu etc.

modelul de 9 inch apare peste 3 saptamani si de data asta lumea nu mai e la fel de incintata. mda, pretul in state nu va depasi 600 de dolari cu tot cu taxe, dar chiar si cu xp instalat parca nu prea te tenteaza sa-l iei. pai ce sa faci? daca ai pus pe el xp, drivere, codecuri si citeva programe de zi cu zi nu mai ai loc nici sa bagi un mp3…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*