Listen – iPhone ghiceste muzica

asta e o aplicatie mijto. singura problema e ca iti terbuie acces la net, dar chiar si asa…

sa zicem ca asculti o melodie la radio sau o auzi intr-un supermarket. vrei sa stii cine o cinta? nimik mai simplu: indrepti iPhone-ul spre sursa sunetului si astepti 5 secunde.

programeul iti va da informatii despre artist, cintec si albumul pe care a aparut.

jucaria e dezvoltata de Erica Sadun si e inca in teste. deocamdata exista informatii ca iPhone poate sa aiba probleme din cauza ei dar asta se va repara in curind.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Ma bucur sa te vad ca raspunzi la comentarii. O faci cam rarut sa stii. Ia hai, fuguta pune mana si mai si raspunde la comentarii. Oricum, eu ma gandeam daca chestia asta merge pe vreun Symbian, sau na..e soft java sau ceva de genul. Adica sa-l poti pune si pe terminale normale, de-astea de-ale noastre..bastinasii romaniei :)

  2. comentariile mele se impun atunci cind am ceva de completat sau de raspuns. in rest nu ma arunc in discutii doar de dragu de a comenta…

    exista deja pe sony ericsson si pe anumite modle oferite de verizon. printre altele…

  3. O aplicatie destul de utila, eu am mania asta … aud melodii si incep sa notez versurile pe telefon sau pe ce apuc. Cand ajung acasa le caut pe siteurile gen lyrics sa aflu cine ce si cum a cantat :)

  4. De multe ori ascult radiouri cu RDS care arata si cine canta. Astfel imi vine mai usor de a face rost pe ea. In Romania pe FM am gasit astfel de radiouri. Mai nou si pe Shoutcast au aparut. Cum imi place ce aud cum dau cautare dupa melodie pe web.

  5. Acest programel este ptr cei cu iPhone 3G sau si ptr noi astia 2G? Daca merge si pe noi, trebuie adaugata vreo sursa noua? Va multumesc ptr ajutor

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*