ushow – video recorder pt iPhone

stiu ca multi dintre voi asteptau asta de ceva vreme. si eu la fel. in curind vom avea ushow. poti sa te inscri pe lista lor de testeri pe 20 aprilie.

jucaria nu numai ca inregistreaza video dar iti mai si ofera posibilitatea sa publici filmele pe site-urile mari de video sharing (hmm, trilulilu nu e printre ele…), sau sa le trimiti pe mail.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*