Evolutia unui procesor text

Un text editor e un text editor, nu-i asa? Cum sa modifici un program cu care scrii si citesti? Cum sa-l faci mai bun decit este?

Nu as fi crezut ca se poate lucra la aceasta categorie, iar developerii Writer Pro tin sa-mi demonstreze contrariul.

Apropo, de scrisul pe hartie versus scris pe computer. Partea asta cu editoarele text e o alta pasiune nou-descoperita a mea.

Si ceva despre cum a fost dezvoltata aceasta aplicatie pentru Mac si iOS. Apropo, versiunea de iOS, dar si cea de OS X costa cate 20 dolari fiecare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*