v-a placut farsa cu Windows?

era pacaleala de 1 aprilie. Nu am trecut si nu cred ca voi trece la Windows vreodata. nu am motive. Totul merge mult prea bine pe Mac.

A fost amuzant sa vad anumite comentarii. Cele ale cititorilor care s-au prins de poanta au fost in moderare pina acum. Nu vroiam sa stric farsa pentru cei care mai puneau inca botul :)

stiu ca data postarii apare pe 31 martie, dar asta se intimpla pentru ca blogul e setat pe ora Americii. Postul a fost publicat pe 1 aprilie, la ora 0 a Romaniei. Asta pentru cei care au intrebat…

Ai facut cuiva o farsa de 1 aprilie? Povesteste-o in comentarii. Ai fost pacalit? zi-ne si despre asta!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. am fost pacalit de winulous din cydia. Ma gandeam ca hackulo sunt mai seriosi :)))

1 Trackback / Pingback

  1. inapoi la Windows | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*