apple s-a grabit

iPhone 3G a cam disparut din magazine si va dura 2 pina la 4 saptamani pina vine un lot nou. sa intelegem ca nu se asteptau la un asemenea succes? nu prea cred…

iPhone firmware 2.0 merge greu, are bug-uri si lumea se cam plange. un update care va repara erorile e deja pe drum…

mobileMe a inceput cu stingul. sincronizarea intre iPhone si serverele MobileMe era gen “push”. dar sync-ul intre MobileMe si computere avea chiar si 15 minute. apple si-a cerut scuze si a dat o luna de mobileMe gratuit. dar parca nu e de ajuns…

don’t get me wrong… jucaria o sa revina pe calea cea buna cu un upgrade de firmware si va fi fisponibila si in romania. pina atunci insa ne jucam cu iPhone classic si 114.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*