iPhone 3G la o saptamana de la lansare

inclin din ce in ce mai mult sa dau dreptate unui nene care zicea ca iPhone 3G este un produs “in beta”. primul pe care apple il da afara mai repede din casa si cu care s-a gresit.

la o saptamana de la lansarea iPhone 3G pot sa spun atit: astept pwnage 2.0 ca sa pun pe iPhone classic al meu firmware-ul 2.0, sa-l jailbreakuiesc si sa il deblochez.

asa cum stii: nu se poate cumpara iPhone 3G inca (decit la abonament si nu in romania). si nici nu se poate debloca. stiu ca e o chestiune de timp, dar pina atunci ce-i in mina…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*