Tutorial: Rezolvarea problemelor cu Push Notifications si Youtube

A trecut ceva timp de cind in Cydia am avut o solutie usoara si gratuita de rezolvare a problemelor cu Push Notifications si activarea You Tube pentru telefoanele deblocate neoficial.

Push Doctor a fost scos de catre anethema.

Pasul 1: Mergi in Cydia si adauga la surse: http://www.cmdshft.ipwn.me/apt/

Pasul 2: Cauta Push Doctor in lista de aplicatii. Exista un numar limitat de Certificate, asa ca daca Push Doctor nu se downloadeaza din prima sau da eroare, mai incearca.

O solutie simpla pentru a verifica daca exista certificate disponibile este sa mergi aici si sa citesti pe sidebar.

Daca primesti o eroare in Cydia si ti se spune sa tii programul instalat pe jumatate sau sa-l stergi cu Forta, alege varianta a doua. e mai sigur asa. Cind sunt certificate disponibile ia-o de la capat cu reinstalarea.

Pasul 3: cauta in AppStore o aplicatie cu Push Notifications (exemplu: iPusher) si vezi daca merge functia de Push.

Pasul 4: You Tube ar trebui sa meaarga si el. Daca nu, da un restart. Daca nici asa nu merge, asteapta versiunea urmatoare de Push Doctor.

Merge? Lasa doua vorbe mai jos…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

 1. Am rezolvat problema cu push notifications instaland pushfix 2.0. Ce-i drept costa 5,99$ dar isi merita toti banii. Functineaza fara nici un fel de probleme. E bine de stiut ca exista si variante gratuite.

 2. e perfecta,imi pare bine ca nu am dat 6$ pe pushfix.info,am incercat si alte pushfixuri dar nu mergeau :)

 3. A mers fara probleme.Apropo “O solutie simpla pentru a verifica daca exista certificate disponibile este sa mergi aici si sa citesti pe sidebar.” nu am mai gasit pe site-ul lor.

 4. merge super ok. acum l-am instalat … si culmea nu mai erau certificate disponibile :D

 5. Ok, merge, dar daca activez (ca doar nu vreau sa platesc aiurea la Orange) toggle-ul de Data, EDGE sau FakeAPN (sau orice altceva ce imi taie netul de la Orange) nu mai merge push prin WiFi…
  Am incercat diverse variante (cu schimbare de DNS la WiFi) dar tot nimic…
  Aveti careva idee cum se poate folosi push prin WiFi ?
  (3GS)

 6. @Nelutu: exista in Cydia o aplicatia care iti taie accesul la 3G si in felul asta poti sa ai push pe wifi. imi scapa acum numele, dar poti sa o gasesti pe twitter.com/boioglu .

 7. Am avut si eu problema asta pe un 3G si am dezinstalat Data Toggle. Pe 3GS si 2G nu am avut probleme deloc, insa pe 3G am intampinat aceeasi problema la push notifications…

 8. Merci mult.S-a rezolvat.APar ceva erori in Cydia dar merge pana la urma! Am cautat super mult fixul asta merci!!

 9. Nu imi merge. iPhone 3G 3.1.3, jailbreakuit cu redsn0w, instalat doar ultrasn0w, SBSettings, si cam atat. Fara backgrounder, sau orice altceva. Am instalat Push Doctor, nu merge, youtube se pare ca merge dar facebook pauza. Unde gresesc. Dupa ce mi se termina instalarea de la Push Doctor, _exact_ ce ar trebui sa fac ? iPusher oricum nu merge…

 10. A.. Am inca cartela de orange in el, dar pe site-ul de la provider scrie clar: “If you’ve legit activated, you do not need this but even if you install it you wont have an issue.”

 11. De ce nu imi merge pe wireless totusi ? Netul “curge” prin router fiind DHCP prin MAC la origine. 3G OFF, EDGE OFF. Pur si simplu nu vrea. Ce imi recomanzi ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*