Apple da BETA la tot cartierul

Intr-o miscare surprinzatoare, Apple ofera de astazi oricui posibilitatea sa instaleze versiunile beta ale sistemelor de operare sau aplicatiilor care vin cu OS X. Nu ai nevoie de un cont de developer, ca pina acum, ci doar de un Apple ID.

Pasii sunt usor de urmat: intri pe pagina OS X Beta, downloadezi si instalezi un mic programel si apoi iti apar update-urile in App Store.

Da, teoretic e beta si nu trebuie sa divulgi informatii din el.

La fel de teoretic ei iti spun ca fiind Beta are bug-uri si e bine sa intelegi ca poti oricind sa ai probleme si trebuie sa faci back-up si apoi sa stii sa te intorci la OS X stabil dupa ce stergo totul de pe computer.

Daca esti dispus sa-ti asumi riscurile, poti sa ai azi OS X 10.9.3 Beta.

Apropo, ideea de Beta este pe bune, la fel ca la iOS.

Acum, la OS X 10.9.3 sau alte update-uri marunte nu conteaza prea mult. Dar imagineaza-ti cum va fi sa ai viitorul OS X 11 sau 10.10 in ziua in care el este prezentat la WWDC.

3 Comments

  1. Nu prea e asa de incantator…. ca developer mi se pare ok sa poti face test si pe noua platforma… dar ca utilizator normal…. sa zicem ca poti face din greseala update si apoi nu poti reveni la starea initiala fara pierderi de date.
    La linux …exista si night version dar aici datorita platformei si strict pentru stabilitate ar trebui numai variante stabile (microsoftul face teste direct pe utilizator …la linux e necesar datorita platformei ….dar la OSX…please no beta`s).
    Ma repet ….pentru utilizatorul normal sa fie greu sa se joace cu beta…. daca tot vrea ..sa isi faca cont de developer…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*