Cum arata noul sediu Apple

Apropo de protejarea mediului, Apple a publicat astazi un nou video despre cum va arata viitorul lor sediu.

Numit oficial Apple Campus 2, cladirea este un exemplu pentru birourile viitorului.

Calatoria de la garajul in care a inceput Apple si pina la actualul sediu o vezi aici:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Pun pariu ca nu multa lume stie ca doi dintre arhitectii responsabili pentru acest proiect sunt Daniel si Maximilan Zielinski nascuti, crescuti si scoliti in Romania. Ei lucreaza la Foster + Partners, biroul de arhitectura din Londra care a proiectat noul sediu Apple alaturi de Steve Jobs.

    E si un mic reportaj despre ei la link-ul urmator:

    http://www.antena3.ro/romania/doi-romani-implinesc-visul-lui-steve-jobs-arhitectii-construiesc-viitorul-sediu-apple-din-california-235828.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*