App of the Day – Dropbox Droplet Widget

UPDATE: Daca nu ai inca Dropbox poti sa-l descarci acum, gratuit, de AICI.

Stii ca sunt fan Dropbox. Este aplicatia ideala cind vine vorba de Sharing, back-up sau productivitate.

Da, am zis Sharing pentru ca imi place sa trimit fisiere cunoscutilor folosind Dropbox. De ce sa le pui pe Rapidshare sau alte site-uri similare. Cu Dropbox ai control complet asupra documentului sharuit. Dupa ce prietenul in cauza l-a descarcat, poti sa-l stergi si nimeni nu mai are acces la el.

E simplu: pui documentul/poza sau orice altceva vrei sa trimiti in folderul Public din Dropbox, il lasi sa se incarce, dai click dreapta pe document si apoi alegi Dropbox – Copy Public Link. NU! Nu e simplu deloc. Stiu ca nu e greu, dar de ce sa faci 4 pasi cind poti sa ai totul cu un singur gest…

Discutam astazi despre Dropbox Droplet Widget. Este, asa cum ii spune si numele – un widget pentru Mac OS X care elimina toti pasii de mai sus. Jucaria sta pe Dashboard si inghite tot ce pui deasupra.

Droplet-ul face instaneu o copie a documentului in Folderul Public din Dropbox, asteapta sa se incarce si iti pune in clipboard url-ul. Mai mult, te anunta cu Growl cind e gata. Tot ce ai de facut este sa dai “Paste”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Total de acord ca este o aplicatie foarte buna, dar partea cu rapidshare e cu dus si intors. Viteza de download este foarte mica asa ca la fisierele mai mari decat niste banale documente o sa ai un pic de asteptat macar pana uploadezi, daca nu pana downloadeaza persoana respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*