App of the Day – Dropbox Droplet Widget

UPDATE: Daca nu ai inca Dropbox poti sa-l descarci acum, gratuit, de AICI.

Stii ca sunt fan Dropbox. Este aplicatia ideala cind vine vorba de Sharing, back-up sau productivitate.

Da, am zis Sharing pentru ca imi place sa trimit fisiere cunoscutilor folosind Dropbox. De ce sa le pui pe Rapidshare sau alte site-uri similare. Cu Dropbox ai control complet asupra documentului sharuit. Dupa ce prietenul in cauza l-a descarcat, poti sa-l stergi si nimeni nu mai are acces la el.

E simplu: pui documentul/poza sau orice altceva vrei sa trimiti in folderul Public din Dropbox, il lasi sa se incarce, dai click dreapta pe document si apoi alegi Dropbox – Copy Public Link. NU! Nu e simplu deloc. Stiu ca nu e greu, dar de ce sa faci 4 pasi cind poti sa ai totul cu un singur gest…

Discutam astazi despre Dropbox Droplet Widget. Este, asa cum ii spune si numele – un widget pentru Mac OS X care elimina toti pasii de mai sus. Jucaria sta pe Dashboard si inghite tot ce pui deasupra.

Droplet-ul face instaneu o copie a documentului in Folderul Public din Dropbox, asteapta sa se incarce si iti pune in clipboard url-ul. Mai mult, te anunta cu Growl cind e gata. Tot ce ai de facut este sa dai “Paste”.

4 Comments

  1. Total de acord ca este o aplicatie foarte buna, dar partea cu rapidshare e cu dus si intors. Viteza de download este foarte mica asa ca la fisierele mai mari decat niste banale documente o sa ai un pic de asteptat macar pana uploadezi, daca nu pana downloadeaza persoana respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*