Google Store View

Intri pe Google Maps, poti sa vezi imagini pe Street View si daca esti curios cum arata Alimentara din Downtown Miami… pasesti inauntru.

Google te va aduce, in curind, mai aproape de vanzatorul indian al magazinului mai sus mentionat si de vecinul lui, filipinezul care face de mancare alaturi. E doar o versiune fantezista, dar Google pregateste un proiect de genul asta. Evident, totul se face cu acordul proprietarilor de unitati.

In Miami, pe linga Bayside sunt destule hoteluri cu preturi mari, care se bazeaza pe faptul ca avind o adresa centrala le rezerva dreptul de a adauga zero-uri pe nota de plata. In momentul in care intri in receptie, iti dai seama imediat ca rezervarea la hotelul de 3 stele, facuta pe net, nu prea se justifica.

Eu unul abia astept noua jucarie Google. Partea mai buna este ca in Romania vei putea sa vezi cum aratau magazinele in urma cu 3 ani…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*