Aplicatia preferata a developerilor romani

Developerii au si ei preferintele lor. boio.ro a avut curiozitatea sa adreseze doua intrebari:

1. Care aplicatie din cele scrise de tine o folosesti zilnic?

2. Fara de care aplicatie de iPhone nu poti sa traiesti? (excluzindu-le pe cele native).

Cristi Ivan de la Codesignum a marturisit ca foloseste zilnic Network Tools, dar asta si pentru ca vrea sa testeze cit mai mult aplicatia inainte sa o trimita in AppStore. Cit despre aplicatia preferata se rezuma la citeva jucarii legate de Twitter.

Alex Brie spune ca aplicatia lui de succes, “Self Help Classics” il ajuta atunci cind are de pierdut citeva minute bune. Jucaria este o colectie de e-books foarte bine facuta. Cit despre aplicatiile preferate, Alex oscileaza intre Twiterrific si Echofon.

Robert Neagu vine cu primul joc din lista. “Parachute madness“, aplicatia scrisa chiar de el, este jocul lui preferat. Dar la capitolul munca, Robert nu uita sa aiba Dropbox aproape. El sustine ca aplicatia gratuita il ajuta sa citeasca si sa sincronizeze toate fisierele si documentele de care are nevoie acasa si la munca.

Pe lista mea, in primele 3 pozitii stau Twitter, Instapaper si o aplicatie surpriza pe care o testez zilnic.

Tu ce folosesti cel mai mult pe iPhone dintre aplicatiile non-native si de ce?

4 Comments

  1. Eu folosesc (cam in ordinea aceasta): Twitter, Dropbox, MobileRSS. Motivele … network socializing, access la fisierele salvate cine stie pe unde, si un reader pt feeds (singurul pe care l-am gasit, gratis, sa stie sa se sincronizeze cu GoogleReader)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*